Particulieren

Particuliere verzekeringen bij ABC verzekeringen
Verzekeren is mensenwerk. Bij de keuze voor de beste verzekering voor u zijn de verzekeringspremie (de prijs van de verzekering) en de voorwaarden de essentiële bouwstenen. Daarom nemen wij de tijd om u(w) situatie goed te leren kennen. Tijdens een persoonlijk gesprek luisteren we naar u: wat is uw gezinssituatie, wat zijn uw wensen voor de toekomst, welke risico’s kunt of wilt u zelf dragen en welke wilt u afdekken, etc.?

Hoewel veel particulieren graag online een verzekering wensen af te sluiten, geloven wij bij ABC verzekeringen niet dat dat de beste keuze is. Wij geloven namelijk in advies op maat. Een gesprek van een uur kan u straks, als het erop aankomt, heel veel geld schelen.

Bij ABC verzekeringen zorgen we voor het onderhoud van uw totale verzekeringspakket. In verband met de steeds verder terugtredende overheid proberen wij steeds op het juiste moment onze relaties te informeren over de veranderingen en op welke manier hier het beste op kan worden ingespeeld.

De specialisten van ABC verzekeringen combineren al deze informatie in een op maat gemaakt advies aan u. Betrokken, onafhankelijk en deskundig.

Kom daarom langs bij ABC verzekeringen voor een persoonlijk advies op maat.