Lifestyle & living

Als renoveren meer is dan verbouwen en als je thuis een reflectie wordt van je karakter, dan spreken wij pas over “lifestyle & living”.

Bij ABC lifestyle & living houden we ons al jaren bezig met de aan- en verkoop van vastgoed. Zowel voor eigen portefeuille, als ook in opdracht van opdrachtgevers. In dit laatste geval kopen we niet alleen vastgoed, maar we renoveren, verbouwen en/of restaureren dit en leveren het uiteindelijk volledig naar wens van de opdrachtgever op.

Bezit u reeds vastgoed en maalt u over de invulling die u aan uw vastgoed geeft? Kan ook uw vastgoed eigenlijk een revitalisering gebruiken opdat het, aangepast aan de eisen van de huidige én toekomstige tijd, beter gaat renderen? ABC lifestyle & living informeren we u graag over de mogelijkheden.

Bij ABC lifestyle & living denken we mee met onze cliënten. Ook als het om (vastgoed binnen de) vermogensplanning gaat. Hoe kunt u het beste uw vastgoed beheren? En hoe kan vastgoed fiscaal en juridisch het makkelijkste overgaan naar de volgende generatie?  

Is vastgoed anno 2021 nog wel interessant? De aankoop van vastgoed én het investeren in directe en in indirecte vastgoedbeleggingen kunnen nog steeds hele mooie rendementen opleveren. Neem het ABC lifestyle & living project Eikenhoeve. Prachtige één- en tweepersoons appartementen voorzien van alle gemakken en onovertroffen luxe op een prachtige locatie. Het rendement? Ruim 9%! Wilt u meer weten? Lees verder onder “vastgoed beleggingen” en dan onder “onze projecten”.  

Daarnaast informeren we u ook graag over de mogelijkheden direct in hypotheken te investeren via ABC lifestyle & living. U belegt dan in één of meerdere hypotheken, u bent verzekerd van een goed rendement en uw investering is 100% gewaarborgd. We informeren u graag verder.