Vastgoed projecten

Bij ABC lifestyle & living investeren we al jaren zelf direct in de bouw en verbouw van complexen, appartementen en panden. Wij kiezen daarbij uitsluitend voor de ontwikkeling van vastgoed dat voorziet in de hoogste vorm van luxe en comfort. Sinds 2016 bieden we vastgoed investeerders aan om te participeren. Op die manier deelt u als investeerder mee in de winst bij verkoop of van hoge en langdurige huurinkomsten. Bent u geïnteresseerd? Informeer dan zeker eens naar de mogelijkheden bij ABC lifestyle & living.

Hoeveel rendement leveren de ABC lifestyle & living vastgoed projecten op?
Bij ABC lifestyle & living hebben we meerdere fondsen en projecten onder beheer. We geven hieronder slechts een korte opsomming van een aantal kenmerkende fondsen. In het algemeen geldt dat ieder fonds een gesloten karakter heeft, én het te realiseren rendement en risicoprofiel verschillen per project. Idem voor de investeringshorizon; die kan variëren van 3 tot 8 jaar! 

  • Fonds “Eikenhoeve I”, 16 tweepersoons senior appartementen in één complex met 122-126m2 woonoppervlak per appartement, is sinds opening in 2012 volledig bezet. Het vaste jaarrendement ligt op 8,6%. Er was geen financieringsbehoefte. Er zijn nog geen certificaten te koop aangeboden.
  • Fonds “Eikenhoeve II”, 11 een- of tweepersoons senior appartementen in één complex met 108-127m2 woonoppervlak, is opgeleverd in 2016 en sindsdien volledig bezet. Het vaste jaarrendement ligt op 8,3%. Er was geen financieringsbehoefte. Er zijn nog geen certificaten te koop aangeboden.
  • Fonds “Maastricht I” was een fonds met 4 panden in de kern van Maastricht en 2 panden in Meerssen. Het fonds is in 2019 verkocht aan Synvest.
  • Project “Eikenhoeve III” wordt 1 november 2021 opgeleverd. Het project is opgestart op 18 mei 2020. Het betreft 14 een- of tweepersoons senior appartementen in één complex met 115-131m2 woonoppervlak. Er zal een beperkte financieringsbehoefte zijn. Er is reeds overtekend.
  • Nog op te starten: november 2020 heeft ABC lifestyle & living 2 panden overgenomen op de Maastrichterlaan in Vaals. In deze panden zullen 5 luxe seniorappartementen worden gecreëerd met een woonoppervlakte van 96-110m2. Werkzaamheden starten 2e helft 2021.
  • Nog op te starten: het vergunningentraject voor project “Eikenhoeve IV” is op 8 december 2020 afgesloten. Werkzaamheden starten maart/april 2022. Het betreft (de laatste) 8 tweepersoons senior appartementen in twee complexen met 125-135m2 woonoppervlak.
  • Nog op te starten: het vergunningentraject voor project “Houthem” – renovatie en verbouwing van boerenhoeve – is opgestart op 6 januari 2021. Werkzaamheden staan gepland voor mei/juni 2022.    

Bent u geïnteresseerd in het opzetten van een fonds? Of bent u geïnteresseerd te participeren in een deel van de financiering of juist te participeren in een (nieuw) fonds of project? Dan kunt u uw interesse via ABC lifestyle & living kenbaar maken.