Vastgoed projecten

Bij ABC lifestyle & living investeren we al jaren zelf direct in de verbouw van complexen, appartementen en panden. Wij kiezen daarbij uitsluitend voor de ontwikkeling van vastgoed dat voorziet in de hoogste vorm van luxe en comfort. Sinds 2016 bieden we vastgoed investeerders aan om te participeren. Op die manier deelt u als investeerder mee in de winst bij verkoop of van langdurige huurinkomsten. Bent u geïnteresseerd? Informeer dan zeker eens naar de mogelijkheden bij ABC lifestyle & living.

Hoeveel rendement leveren de ABC lifestyle & living vastgoed projecten op?
Bij ABC lifestyle & living hebben we meerdere fondsen en projecten onder beheer. We geven hieronder slechts een korte opsomming van een aantal kenmerkende fondsen. In het algemeen geldt dat ieder fonds een gesloten karakter heeft, én het te realiseren rendement en risicoprofiel verschillen per project. Idem voor de investeringshorizon; die kan variëren van 3 tot 8 jaar! 

  • Fonds “Eikenhoeve I”, 6 tweepersoons senior appartementen met 122-126m2 woonoppervlakte per appartement, is sinds opening in 2012 volledig bezet. Het vaste jaarrendement ligt op 8,6%. Het project is in 2021 verkocht aan Aelmans.
  • Fonds “Eikenhoeve II”, 8 een- of 2 tweepersoons senior appartementen met 108-127m2 woonoppervlakte, is opgeleverd in 2016 en sindsdien volledig bezet. Het vaste jaarrendement ligt op 8,3%. Het project is in 2021 verkocht aan Aelmans.
  • Fonds “Maastricht I” was een fonds met 3 panden in de kern van Maastricht. Het fonds is in 2019 verkocht aan Synvest.
  • Fonds “Eikenhoeve III”, 4 een- of 2 tweepersoons senior appartementen met 115-131m2 woonoppervlakte. is opgeleverd in 2021 en volledig bezet. Het vaste jaarrendement ligt op 7,9%.  Het project is in 2021 verkocht aan Aelmans.
  • Project: het vergunningentraject voor project “Eikenhoeve IV” is op 9 augustus 2021 afgesloten. Het betreft (de laatste) 2 tweepersoons senior appartementen met 128-135m2 woonoppervlakte. Meteen na verkrijging van de vergunningen is het project verkocht aan Aelmans.
  • Fonds: het vergunningentraject voor project “Houthem” – renovatie en verbouwing van boerenhoeve – werd afgesloten op 11 mei 2021 en de werkzaamheden zijn gestart op 16 augustus 2021. Inmiddels zijn 3 zeer luxe appartementen gerealiseerd met 130-145m2 woonoppervlakte en 800m2 tuin. Het fonds is medio 2022 verkocht aan een familiefonds. 
  • Fonds “Vaals I”, 4 luxe seniorappartementen met een woonoppervlakte van 106-121m2, zijn  opgeleverd en volledig bezet. Het fonds is verkocht aan een particuliere investeerder met meerdere vastgoedobjecten in Vaals.
  • Project “Vaals II”, het vergunningentraject voor 8-10 luxe appartementen met een woonoppervlakte van 130-140m2 is in voorbereiding. Dit project wordt in nauwe samenwerking met Jongen Bouwpartners gerealiseerd.
  • Project “Voerendaal I”, het vergunningentraject voor 5 luxe appartementen met een woonoppervlakte van 150+m2 is in voorbereiding. Dit project wordt in nauwe samenwerking met Van Wijnen in het kader van “revitalisering kern” gerealiseerd. 

Bent u geïnteresseerd in het opzetten van een fonds? Of bent u geïnteresseerd te participeren in een deel van de financiering of juist te participeren in een (nieuw) fonds of project? Dan kunt u uw interesse via ABC lifestyle & living kenbaar maken.