Vastgoed projecten

Bij ABC lifestyle & living investeren we al jaren zelf direct in de bouw en verbouw van complexen, appartementen en panden. Wij kiezen daarbij uitsluitend voor de ontwikkeling van vastgoed dat voorziet in de hoogste vorm van luxe en comfort. Sinds 2016 bieden we vastgoed investeerders aan om te participeren. Op die manier deelt u als investeerder mee in de winst bij verkoop of van hoge en langdurige huurinkomsten. Bent u geïnteresseerd? Informeer dan zeker eens naar de mogelijkheden bij ABC lifestyle & living.

Hoeveel rendement leveren de ABC lifestyle & living vastgoed projecten op?
Bij ABC lifestyle & living hebben we een aantal fondsen onder beheer. We geven hieronder een korte opsomming van een aantal fondsen. In het algemeen geldt dat ieder fonds en iedere financiering een gesloten karakter hebben. Het te realiseren rendementen en risicoprofiel verschillen per project. Idem voor de investeringshorizon; die kan variëren van 3 tot 8 jaar! 

  • Fonds “Eikenhoeve I”, 16 tweepersoons senior appartementen in één complex met 122-126m2 woonoppervlak per appartement, is sinds opening in 2012 volledig bezet. Het vaste jaarrendement ligt op 8,6%. Er was geen financieringsbehoefte. Er zijn nog geen certificaten te koop aangeboden.
  • Fonds “Eikenhoeve II”, 11 een- of tweepersoons senior appartementen in één complex met 108-127m2 woonoppervlak, is opgeleverd in 2016 en sindsdien volledig bezet. Het vaste jaarrendement ligt op 8,3%. Er was geen financieringsbehoefte. Er zijn nog geen certificaten te koop aangeboden.
  • Fonds “Maastricht I” was een fonds met 13 panden in de kern van Maastricht en 2 panden in Meerssen. Het betreft verhuur aan hoofdzakelijk particuliere huurders (94% particulier en 6% zakelijke huurders). Het fonds is in 2019 verkocht aan Synvest.
  • Project “Eikenhoeve III” wordt 1 januari 2022 opgeleverd. Het project is opgestart op 18 mei 2020. Het betreft 24 een- of tweepersoons senior appartementen in vier complexen met minimaal 115-131m2 woonoppervlak. Er zal een beperkte financieringsbehoefte zijn. Er is reeds overtekend.
  • Project “Neu-Moresnet I” wordt medio 2022 gestart. We gaan 6 luxe tweepersoons appartementen met 140-175m2 woonoppervlak realiseren. Op leningen die tot realisatie van dit project leiden kan worden ingetekend. Leningen kunnen NIET worden omgezet in certificaten; appartementen worden bij oplevering direct verkocht (project is overtekend!).
  • In november 2020 heeft ABC lifestyle & living 2 panden overgenomen op de Maastrichterlaan in Vaals (centrum). In deze panden zullen in 2021 6 luxe seniorappartementen worden gecreëerd met een woonoppervlakte van 90-110m2.
  • Het vergunningentraject voor project “Eikenhoeve IV” is op 8 december 2020 afgesloten. Het project wordt opgestart begin 2022. Het betreft (de laatste!) 8 tweepersoons senior appartementen in twee complexen met 125-135m2 woonoppervlak.   

Bent u geïnteresseerd in het opzetten van een fonds? Of bent u geïnteresseerd een deel van de financiering te doen of juist te participeren in een fonds of project? Dan kunt u uw interesse via ABC lifestyle & living kenbaar maken.