Bedrijfsadvies

Een dreigend faillissement geeft zorgen maar het vinden van startkapitaal voor je nieuwe onderneming eveneens. Elk bedrijfsmatig probleem vraagt om een specifieke aanpak. Als ondernemer legt u heel vaak deze verantwoordelijkheid voor een deel of zelfs grotendeels bij uw accountants- of administratiekantoor neer.

Heel veel directeuren en ondernemers worstelen jarenlang met de bedrijfsvoering. Het managen van iedere situatie lijkt wel op crisismanagement. Dit kan anders en beter.

Door de jaren heen hebben we bij ABC bedrijfsadvies vele ondernemers met raad en daad bijgestaan. Elk probleem kan immers opgelost worden. Of het nu gaat om een bedrijf op te starten, door te starten, weer gezond te maken, te reorganiseren, te saneren of een faillissement af te handelen.

Bij ABC bedrijfsadvies maken we gebruik van de deskundigen en specialisten van Generon Advisory & Consulting (www.generon.nl). Een onafhankelijk bedrijf dat al 3 decennia toonaangevend is in de advisering in het MKB.

Bij ABC bedrijfsadvies staat een onafhankelijk advisering centraal. We maken graag met u een afspraak om te kijken hoe we u kunnen helpen uw onderneming nog succesvoller te maken.