Direct vastgoed

Het rendement bij direct vastgoed beleggingen – in dit geval bent u eigenaar van minimaal 1/3 van een tot vastgoed behorend object – bestaat uit twee delen: het directe rendement via het exploitatieresultaat en het indirect rendement via de verkoop.

Met direct beleggen wordt bedoeld, dat u al dan niet met anderen, gaat beleggen in (doorgaans) bakstenen, en zorgdraagt voor verhuur en daarmede een stabiel rendement. Dit vergt een behoorlijk bedrag aan eigen vermogen, maar kan ook zeer rendabel zijn. Verhuur op goede locaties betekent immers een stabiele en inflatie bestendige inkomstenstroom. Nadelen zijn echter (mogelijke) leegstand, de doorlooptijd bij verkoop, maar ook de administratieve handelingen en de ontzorgingen (onderhoud, cont(r)acten, verzekeringen, etc.).

Via ABC lifestyle & living heeft u ook de mogelijkheid directe vastgoed investeringen te doen. De mogelijkheden die we u hierbij kunnen aanbieden zijn legio; we kunnen u adviseren, bijstaan bij de onderhandelingen, u vertegenwoordigen bij veilingen en notarieel, uw droomhuis voor u realiseren, etc. etc. 

In de afgelopen jaren hebben bij ABC lifestyle & living al veel uiteenlopende verzoeken gekregen. Neemt u dus gerust contact met ons op en vertel ons uw wensen.