Bedrijven

Zakelijke verzekeringen bij ABC verzekeringen
Als ondernemer bent u uiteraard het liefst bezig met ondernemen. Met de juiste verzekeringen zorgt u ervoor dat u dit onbezorgd kunt blijven doen. Hoewel veel ondernemers graag online een verzekering wensen af te sluiten, geloven wij bij ABC verzekeringen niet dat dat de beste keuze is. Wij geloven namelijk in advies op maat. Een gesprek van een uur kan u straks, als het erop aankomt, heel veel geld schelen.

Bij ABC verzekeringen zorgen we voor het onderhoud van uw totale verzekeringspakket. In verband met de steeds verder terugtredende overheid proberen wij steeds op het juiste moment onze relaties te informeren over de veranderingen en op welke manier hier het beste op kan worden ingespeeld. 

Om het gewenste verzekeringspakket voor u goed in beeld te hebben wordt eerst en risico-inventarisatie gemaakt aan de hand waarvan vervolgens met u wordt ge- keken welke risico’s u zelf wenst te nemen en welke risico’s u wilt onderbrengen bij een verzekeringsmaatschappij. U hoeft zeker niet alles te verzekeren (liever zelfs niet), maar u moet wel weten wat de risico’s zijn als u ervoor kiest iets niet of slechts deels te verzekeren.

De specialisten van ABC verzekeringen combineren al deze informatie in een op maat gemaakt advies aan u. Betrokken, onafhankelijk en deskundig.